Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

Καλό σου Ταξίδι Αγαπητή Ειρήνη - Πάντα θα Θυμόμαστε το Δημιουργικό Κορίτσι

Έφυγε για την Γειτονιά των Αγγέλων η Αγαπητή μας Ειρήνη Σταματέλου μιας και δεν τα Κατάφερε στην Άνιση Μάχη που Έδινε για Αρκετές Ημέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Η Ειρήνη στον έβδομο μήνα της κύησής της  παρουσίασε  επιπλοκές και διαγνώστηκε ότι είχε ένα πολύ σπάνιο σύνδρομο που προσβάλλει τις εγκυμονούσες  που διανύουν τον 7ο -8ο μήνα κύησης.

 

Πολλές φορές έγινε έκκληση για αιμοπετάλια και  αρκετοί συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν αλλά η μάχη που έδινε η Ειρήνη ήταν άνιση…..

Η Αγαπητή Ειρήνη αφήνει πίσω της ένα τρίχρονο αγοράκι και το νεογέννητο κοριτσάκι της,  το οποίο νοσηλεύεται σε Θερμοκοιτίδα και δυστυχώς δεν θα γνωριστεί ποτέ με  τη μαμά  του.

Η Ειρήνη  Ήταν μια Αξιαγάπητη και Δημιουργική Γυναίκα Ευγενική και Εξυπηρετική στην Εργασία της  Ε Ο Π Υ Υ - ΙΚΑ και Πολλή Δραστήρια στον Εθελοντισμό Μιας και ήταν Ένα από τα Πιο Δραστήρια Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου των Τσουκαλάδων.

Καλό σου Ταξίδι Αγαπητή Ειρήνη - Εύχομαι να Περνάς Καλά Εκεί Πάνω  με τον Αγαπημένο σου Αδερφό τον Μπάμπη που και Αυτός Έφυγε Τόσο Νέος Αλλά και με τα Αλλά Κοινά Αγαπημένα μας Πρόσωπα που Έφυγαν Νωρίς.

 

Τα Θερμά και Ειλικρινή μου Συλλυπητήρια στους Οικείους σου Ευχόμενος ο Χρόνος να Είναι ο Καλύτερος Παρηγορός.

Διονύσιος   Κούρτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου